Mötesförhandlingarna leddes även denna gång av Kjell Persson även kallad Mac Moto. JMF passade på att gratulera Kjell då han fyller 80 år kommande tisdag.

Kjell hade en del bilder med sig denna gång från en TV-inspelning som skulle ha ägt rum i Östersund så tidigt som 1952. På bilden till höger ser man Mac Moto sittande med sin docka Charlie.

På kameramannens rygg står det DUX Television.

Det bestämdes även att på nästa möte skulle vi diskutera Spongbollar och rep.

På mötet lämnades även en rapport från FUSK:s möte den 17:e mars utanför Örnsköldsvik dit vi var inbjudna. 10 personer med anknytning till JMF var på mötet.  Zethino Jr sålde rekvisita från TORA MAGIC och det fann även en del begagnat att köpa för den som så ville. Som vanligt i sådana här sammanhang så diskuterades det mycket trolleri och säkert föddes det en del nya idéer.

Efter att vi fikat så började entrickstävlingen och där segrade ”Jocke” Hemmingsson från JMF med sin version av att göra en märkt hundralapp till tusenlapp vilket misslyckas. Hundringen återfinns dock så småningom i en tomat.

Tvåa blev Niklas ”Trixy” Segelbranth JMF som lyckats få en lånas ring att försvinna. Turligt nog så återfinns ringen i en nöt av ägaren till ringen.

Trea blev Zethino Jr från FUSK som trollade fram en stor blomsterkorg från några sidendukar.

När tävlingen var avslutad så dukades det upp för en gemensam middag så vi återvände till våra hemtrakter mätta och belåtna.