Intresserad av trolleri? Har du något trick som du vill utveckla? Eller bara allmänt intresserad av trolleri? Då är Jämtlands Magiska Förening perfekt att gå med i!

Att gå med i Jämtlands Magiska Förening är bra för att du träffar andra med samma intresse och kan få tips och idéer till dina trick. 

Vi i Jämtlands Magiska Förening hälsar alla intresserade välkommen till vår förening oavsett om du kan mycket, lite eller ingenting om trolleri. Det är absolut inget krav på att du ska vara "bra" på trolleri. Det ända kravet är att du är intresserad. Vi hälsar alla välkomna, barn som vuxna (under 18 år måste ha målsmans tillåtelse). Det spelar heller ingen roll om du inte är från Jämtland.

Låter det något för dig? Vill du veta mer, skicka ett meddelande till info@jamtmagi.se. Eller ring Jocke Hemmingsson,  073-0217504. Eller Christer Hjertzen, 070-6524872.

Inträdeskrav

Ansökan om medlemskap till föreningen skall ske skriftligt där man uppger namn och adress.

Det finns tre alternativ att gå till väga för att bli medlem i JMF.

  • Fyll i formuläret här på sidan. Därefter tar vi kontakt och man blir kallad till en av föreningens träffar där vi berättar mer om vår förening. 

 

  • Ladda ner ansökan HÄR och skriv ut den. Sen skickar du den via post (adress står på ansökningsblanketten).

 

  • Kom och besök en av JMFs möten/träffar och berätta om varför du vill gå med i föreningen. Se när nästa möte/träff är under fliken "Nästa möte/träff".

Medlemsavgift

Ungdomar/Studerande: 75 kr/år

Övriga: 150 kr/år

Formulär för ansökan till JMF

[ninja_forms id=5]