Jämtlands Magiska Förening bildades 1996 och finns i Östersund. Föreningen har som uppgift att tillvarata magins intressen samt sammanföra såväl amatörer som professionella magiker. 

Föreningen har deltagit i arrangemang på Jamtli, Folkets Hus i Östersund m.m. År 1997 så visade vi oss på TV 4 Jämtland och 2005 trollade vi i den lokala ByTV kanalen. Länstidningen uppmärksammade föreningen år 1999 med ett reportage på tre helsidor och 2005 så var det ett stort reportage i Östersunds Posten. 2003 genomförde föreningen sin första offentliga familjeföreställning. År 2006 firade föreningen sitt 10:års jubileum i Bräcke och SM i trolleri arrangerades tillsammans med Svensk Magisk Cirkel i Östersund 2008. Mer om det här finns att läsa under fliken "Möten/Aktiviteter". 2011 och 2013 tävlade JMF i Stadsmästerskapet i trolleri som genomförs av Västerås Magiska Klubb. Mer om detta finns också att läsa under fliken "Möten/Aktiviteter".

Ungefär 8 ggr per år så har föreningen trolleriträffar där det trollas och diskuteras trolleri. 

Här på vår hemsida presenteras aktiva trollkarlar. Kontakta gärna dessa om du behöver underhållning i form av trolleri på din nästa fest.

Intresserad av trolleri och kanske redan trollar lite sök då medlemsskap i föreningen. Läs mer om detta under fliken "Bli Medlem?". 

Några medlemmar runtomkring JMFs start