Några av föreningens medlemmar var till Trondheim i Norge den 8 februari för att träffa medlemmar i den trolleriförening som finns där. Vi som åkte var Niklas, Christer, Katarina och Svea. Man berättade att klubben startade redan 1949 och att medlemsantalet var ca 20 personer. En medlem hade för övrigt varit med sen föreningen startade. Trollkonstnären och ballongmannen Paul Rocks var den enda medlem som jobbade som proffs och detta hade han gjort i ca 14 år. Kåre som tog emot oss och vars artistnamn var Trollkonstnären Carrera jobbade som proffs på halvtid. Man hade lagt mötet på dagen mellan kl 15:00 till 18:00 då vi utbytte erfarenheter och trollade för varandra. Bl. a. så fanns i föreningen en mycket duktig buktalare som visade en ny akt.
På kvällen fick vi möjlighet att följa med Trollkonstnären Carrera på ett uppdrag han hade att trolla för en gymnastikförening som fyllde 100 år. Där genomförde han ett mycket bra program som blev mycket uppskattat.
Man kan konstatera att våra föreningar till många delar liknar varandra och vi ser fram emot att få ett liknade besök från Norge. Vi som var med hade en mycket trevlig vistelse i Norge

Trollkarlen Christer