Höstens första medlemsträff blev succé då så många som 14 personer av klubbens 17 medlemmar infunnits sig. Dessutom så medverkade Filiokus Fredrik på mötet. Fredrik hade en föreställning på Folkets Hus denna dag med en publik på ca 200 person och flera av klubbens medlemmar hade passat på att se denna föreställning.

På mötet informerades om att klubben blivit erbjuden att komma till Huskölen utanför Ytterhogdal för att göra en föreställning. Beslutades att denna genomförs lördag den 2:a oktober och att nästa träff blir i samband med denna.

John Andersson berättade om sitt deltagande på Chavez studio of Magic i USA i sommar och Jonas Melander berättade bl.a. om när han vann talangtävlingen på Åsele marknad i sommar.

Två nya medlemmar valdes också in på mötet (Joakim och Hans).

Efter mötet så berättade Filiokus Fredrik om sina erfarenheter som trollkarl och visade upp en del trollerikonster från sin föreställning. Fredrik som även har ett brinnande intresse för att samla trolleripokaler visade upp en del av sin samling och berättade om dessa för en intresserad  publik.

Trolleriträffen avslutades med att några av JMF,s medlemmar visade upp en del av sina konster.

En mycket intressant och givande dag.