Jämtlands Magiska Förening firade sitt 10-årsjubileum helgen den 18-20 augusti 2006 på Hotell Jämtkrogen. Det blev ett lyckat arrangemang där samtliga deltagare uttryckte att man var mycket nöjd men sin vistelse i Bräcke.

Stockholms Trollericentrum representerades av Curtelle och Thord Malmström som visade upp vad man hade att sälja. Curtelle hade även vänligheten att dela ut ett tricks gratis till samtliga deltagare från nämda företag vilket uppskattades.

Även Boije och Harald från Norge visade upp sina sortiment.

Från FAMIT i Norge deltog 5 personer och som vanligt försökte svenskar och norrmän överträffa varandra vilket bidrog till att det förekom massor av trolleri i lokalerna.

Entrickstävling genomfördes och vinnare blev Boije från Norge med ett trick där han sväljer en ballong. På andra plats kom Niklas (Trixy) med ett korttrick där han lyckades ta fram exakt det kort som en annan deltagare valt i en kortlek. Tredjeplatsen togs av Max Birger som gjorde ett sidenbandstrick till musik.

Thord Malmström fick även han ett pris för sin akt där valt kort presenterades i ett fritt valt tuggummipaket.

30 personer hade samlats till den gemensamma middagen på lördagkväll där det bjöds på musikalisk underhållning och Perero från Umeå utförde sin trolleriakt. Paul Rocks från FAMIT överlämnade två gåvor till klubben och passade även på att bjuda in klubben till en träff i Norge någon gång på våren 2007. Ett datum för detta fick Jämtlands Magiska komma med förslag på.

Curtelle höll även han ett tal vid middagen där han lovordade Jämtlands Magiska för sina insatser och det lyckade arrangemanget.

På hotellet så dansades det till härlig 60-musik som framfördes av SVENNAN fram till kl 02:00. Trolleri förekom ända fram på morgontimmarna.