Magifetivalen den 29 februari- 2 mars i Östersund med SM-tävlingar blev mycket uppskattat av de som deltog och Curtelle har med sina erfarenheter bidragit stort till att arrangemanget blev lyckat. Vi vill passa på att tacka alla deltagare, artister med flera som gjorde detta till något att minnas.

Resultat från tävlingarna hittar du här.

Artister som deltog

Allan Shaxon

alanshaxon_magif

Kom med kort varsel direkt från England Läs mer om Allan här.


Boje

boje_magif

Magic Människor har alltid dragits till det okända. Omkring magiker och illusionister finns ett skimmer av mystik. Dessa människor har i årtusenden trollbundit och fascinerat med sina olika konster. Ytterst få har denna gåva. Möt en av dem! Boje är en spännande illusionist och trollkarl från vårt grannland i väst, Norge.


Gaston

gaston_magif

En mångsidig artist som genom sin unika publikkontakt lyfter vilken tillställning som helst. En enmansvarieté med inslag av jonglering, utbrytning, fakirism, svärdslukning och magi utblandat med humor och en stor glimt i ögat.


Simon Trollkarlen

simontrollkarlen_magif

Han var mycket säker och blev en publikfavorit i TV 4:s Talangtävling 2007.Simon har även blivit korad till mellansvensk trollerimästare 2007.


Jakob Ståhle

jakobserverar_magif

Jakob Ståhle (även känd med sin ”Mr Jacoby”-karaktär) serverar pyttipanna. Ett ihopkok av gamla trollerirester väl kryddat för att försöka dölja bäst-före-datumet.


Jimmy Carlsson

jimmycarlsson_magif

Jimmy har rest runt i stora delar av Sverige och underhållit med magi och komik i alla tänkbara sammanhang. Jimmy är en flitig Las Vegasbesökare, där han även har bott en period i livet för att bl.a. ta privatstudier i trolleri. När det gäller hans magiska egenskaper så är registret väldigt brett.


Flammorna

flammorna_magif

Ett populärt dans och showgäng från Östersund.


Josefina

jossan_magif

Uppträder med en mix av trolleri, sång och musik.


Mr Hann

mrhann_magif

Mr Hann har arbetat som trollkarl i många år och har turnerat runt hela landet med bl.a. Cirkus Europa.


Trixy

trixy_magif

En mångsidig magiker med ett trolleriprogram som vänder sig till alla åldrar.