Resan till Norge 9-10 april 2005 vart en succé och vi blev väldigt väl mottagna vid ankomsten till Quality Hotel Augustin. Kåre från trolleriklubben FAMIT möte upp och visade oss till rätta. Totalt så var vi ca 35 personer som deltog i denna trolleriträff varav vi var 18 personer.

Programmet började med presentationer varefter några medlemmar i FAMIT visade upp sig på scenen. Därefter var det vår tur att visa några trollerikonster.

Efter att vi ätit oss mätta på våfflor med sylt och grädde var det dags för entrickstävling där fem ställde upp för Sverige och fem från Norge. Fyra domare utsåga varav två från vardera land.

Segrare i tävlingen blev Sonny Waxmo “Magic Waxmo” Sverige med ett tankeläsningstrick.

Andraplatsen gick till Boje Norge som utförde ett cigaretttrick där vår svenske busschaufför Tryggwe Eriksson blev inblandad.

Tredjeplatsen gick till Birger Jonsson “Max Birger” Sverige som gjorde ett vattentrick och hela rutinen drogs på engelska på ett mycket humoristiskt sätt.

Efter tävlingarna så vart det en auktion på trolleriartiklar. Här var det Paul Rocks som höll i auktionsklubban. Många fynd gjordes här.

Under programmet så fanns det även möjlighet att handla trolleriartiklar av Boje som dukat upp ett stort bord med olika saker. Även Harald som är något av en uppfinnare visade upp sina trollerisaker för försäljning.

Kvällen avslutades med en fantastisk middag som FAMIT bjöd oss svenska på vilket vi verkligen tackar våra vänner i Norge för. Under middagen så var det även prisutdelning på entrickstävlingen och massor av roliga historier kom att berättas.

Vi tackar FAMIT för en mycket trevlig helg!